Quid pro quo

Business Bootcamp/Open Circles Academy: “komt dat zien, komt dit meemaken!!”

Het is alweer even geleden dat ik heb meegedaan aan de Business Bootcamp, georganiseerd door de Open Circles Academy (OCA). Deze organisatie geeft diverse trainingen of bootcamps die er met name op gericht zijn om een succesvolle ondernemer van jouw eigen talenten te worden. “Fulfill your potential” is hun devies, niet alleen commercieel, maar ook financieel, emotioneel, e.d.

Ik bewaar goede herinneringen aan de deelname aan deze tweedaagse bootcamp die ik met zo’n 400 mensen tegelijk heb ondergaan, dadelijk meer hier over!

Waarom deze blog over de Open Circles Academy? Waarom dit bericht de wereld insturen over (en voor) een organisatie die ‘gewoon’ haar werk doet?

Om eerlijk te zijn: ik laat mij voor een karretje spannen: als ik op mijn blog een verhaal schrijf over deze organisatie, ‘ontvang’ ik een gratis seminar over social media! Ik laat mij echter niet als een mak schaap in wat voor richting dan ook sturen, daarvoor ben ik een te rechtgeaard onafhankelijk professional. Dit keer heb ik mij echter laten overtuigen! Waarom? Omdat OCA en met name de oprichter/stimulerende kracht Nisandeh Neta niet alleen een vasthoudende en ideeënrijke ondernemer is, maar ook omdat deze organisatie in de praktijk brengt waar zij zelf voor staat. “Practice what you preach” is een principe waar ik ook sterk in geloof en dat met name ondersteunend is voor mijn coachingsactiviteiten.

De tweedaagse bootcamp was een belevenis, waarin een grote groep mensen werd overladen (een beetje op z’n Amerikaans’) met kennis, persoonlijke ervaringen en praktische tools om een nog succesvoller ondernemer te worden. Het was niet alleen eenrichtingsverkeer van business bootcamp goeroe Nisandeh Neta, er was ook interactie met jouw deelnemers. Dit laatste was voor mij een echte ‘energizer’.

De workshop heeft mij opgeleverd dat je, zeker in deze lastige tijden, kan blijven denken in mogelijkheden.  Ik heb meer focus aangebracht met betrekking tot mijn opdrachtgevers en mijn dienstverlening, ook zet ik social media in: deze blog is hiervan een zichtbaar bewijs!  Deze zaken hebben er aan bijgedragen dat er meer werk naar mij is toegekomen.

Het aanbod van Open Circles Academy om mij gratis naar een seminar te laten gaan in ruil voor deze blog, vind ik een win-win voorstel. Je geeft wat en je krijgt wat!!   Quid pro quo dus!!

Wat vindt mijn lezer hiervan???Ik lees het graag.

Leave a Reply

  

  

  

casino internet